Informasjonskapsler/Cookies og personopplysninger

 

SPØRSMÅL OG SVAR OM INFORMASJONSKAPSLER/COOKIES

Hva er cookies? Hva brukes de til?
En cookie er en liten tekstfil som lagrer informasjon om surfingen din og som lagres på datamaskinen din. Denne informasjonen blir brukt til å tilpasse siden etter hvordan du bruker den, men også for at vi hos Sports International AB skal kunne forbedre vår hjemmeside og gjøre den mer brukervennlig. Sports International AB gir ikke ut informasjonen til tredje part.

Google Analytics
På Sports International AB sin hjemmeside bruker vi Google Analytics til å samle inn statistikk om hvordan våre besøkere bruker siden. Informasjon som samles inn og lagres i din nettleser er i en anonym form, der vi ser hvor mange besøkere vi har, hvor besøkerne kommer fra og hvilke sider de besøker. Informasjon om hvilke hjemmesider eller lenker besøkerne kommer fra blir lagret i til og med seks måneder. Sports International AB bruker også «session cookies», son er en type tidsbegrensede cookies, som lagrer informasjon så le nge du er aktiv på siden. Etter 30 minutters inaktivitet vil en ny «session» bli startet, dersom du går inn på siden igjen. Les mer om Google Analytics sikkerhetspolicy på: www.support.google.com

Slå av cookies
Dersom du ikke vil at Sports International AB lagrer informasjon om surfingen din, kan du slå av cookies i nettleseren din.
Slå av cookies for Internet Explorer www.support.microsoft.com
Slå av cookies for Firefox www.support.mozilla.org
Slå av cookies for Google Chrome www.support.google.com
Slå av cookies for Safari www.support.apple.com

Vil du vite mer om cookies?
Les mer på Datatilsynets side om cookies: www.datatilsynet.no

 

SPORTS INTERNATIONAL AB TAR GODT VARE PÅ DINE PERSONOPPLYSNINGER

Håndtering av personopplysninger
Når du er i kontakt med oss hos Sports International AB, via telefon, svarkort eller hjemmeside, hender at det oppgis personopplysninger. Dine personopplysninger kan bare håndteres dersom du har samtykket til dette, eller dersom det finnes støtte i personvernloven eller annen lov. Hensikten med personvernloven er å hindre at din personlige integritet krenkes gjennom håndtering av personopplysninger.

Du samtykker til håndteringen av opplysninger
Vi ønsker å gjøre det lett for deg som kunde å kunne komme i kontakt med oss hos Sports International AB. Når du kontakter oss på telefon, ved å sende inn et svarkort eller via nettstedet, vil vi spørre om ditt samtykke til at vi lagrer dine opplysninger.

Hva er egentlig personopplysninger?
Personopplysninger er all slags informasjon, som på en eller annen måte kan koples til din person. Det kan være opplysninger som navnet ditt, ditt personnummer eller eksempelvis telefonnummeret ditt. Dessuten er bilder en form for personopplysning, dersom du tydelig kan identifiseres på bildet.

Hvordan håndterer vi personopplysninger?
I henhold til personvernloven er innsamling, registrering, spredning og bearbeiding noen eksempler på håndtering av personopplysninger. Alt det vi gjør med dine opplysninger omfattes av det personvernloven sier om håndtering av personopplysninger. Dette betyr at Sports International AB alltid håndterer dine personopplysninger med respekt for din personlige integritet.

Når bruker vi dine personopplysninger?
De tilfellene vi registrerer dine personopplysninger er eksempelvis når du sender e-post eller et svarkort til oss. Det kan også være når du gir opplysninger på telefon, bestiller via vårt nettsted, eller velger å abonnere på et nyhetsbrev. I disse tilfellene kan vi være nødt til å ta vare på og lagre informasjonen i våre arkiv. De mottakere som kan komme til å håndtere personopplysninger er Sports International AB og tilhørende konsernselskaper.

Markedsføring til deg
Dersom dine personopplysninger vil bli brukt i direkte markedsføring (DM) eller e-postutsendelse, vil dette bli oppgitt i forbindelse med at opplysningene samles inn. Ønsker du ikke at dine personopplysninger skal brukes i direktereklame, skal du meddele oss dette skriftlig, dermed vil det ikke komme noen DM i fortsettelsen.

Du har rett til å bli informert
Du har rett til å få vite om Sports International AB håndterer dine personopplysninger og hvorfor vi gjør det. En gang hvert år kan du kostnadsfritt få informasjon om hvordan dine personopplysninger blir håndtert av oss og hvilken type opplysninger det gjelder. For å få denne informasjonen, må du selv skrive et papirbrev til oss og undertegne med din signatur. Du har da rett til å få svar i innen en måned.

Verd å huske på
Bruker du sosiale medier som eksempelvis Facebook eller Twitter for å komme i kontakt med oss? Husk da på at informasjon og personopplysninger alltid blir overført til tredje part. Det vil si den virksomhet eller den organisasjon som driver det sosiale mediet. Derfor anbefaler vi deg å ikke sende følsom informasjon til oss via sosiale medier.

Vil du vite mer om personvernloven?
Da skal du gå inn på Datatilsynets nettsted www.datatilsynet.no

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng